CLAUDIE BEUSEN VOEDINGS - en GEWICHTSCONSULENTE

Voor een persoonlijk voedingsadvies

WERKWIJZE

Ik begeleid, adviseer en motiveer mensen met gewichts- en/of voedingsproblemen.
Ook kunt u bij mij terecht met vragen over een gezond eet-, beweeg- en leefpatroon.
Ik werk met een voedingsdagboek. Door dit te doen krijgt u (en ik natuurlijk ook) inzicht in uw huidig voedingspatroon. Als we dit inzicht hebben, kunnen we samen een stappenplan afspreken.
De bedoeling is dat u zich bewust wordt van de consequenties van de keuzes die u dagelijks maakt. Door het stappenplan verloopt dit proces geleidelijk en gaat niet in één keer uw hele voedingspatroon op de schop. Het resultaat zal ook meer structureel zijn.
Ik begin met een intakegesprek gevolgd door een aantal vervolg consulten waarin gezonde voeding en bewegingsadviezen centraal staan.
Hoeveel consulten nodig zijn is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen. Dit gaat altijd in onderling overleg.
Begeleiding is op basis van gezonde, natuurlijke voeding.
Ik gebruik geen shakes of andere afslankmiddelen. Ik ga uit van een verandering van uw leef- en eetpatroon. Dit is natuurlijk moeilijker, maar het resultaat is blijvender.
Het gebruik van shakes en dergelijke zijn korte termijn hulpmiddelen. Daarnaast ben ik geen voorstander van het gebruik van dit soort middelen en zal deze dan ook nooit gebruiken/adviseren.
Ik geef een persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke omstandigheden en wensen.